Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: adidas Ultra Boost Uncaged 2 . 0  (Read 143 times)
Hoodghfg
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4


« on: January 29, 2021, 03:23:44 PM »

Arizona adidas Ultra Boost Uncaged 2 . 0 Triple African american márka színe ehhez some sort of viszonylag új sziluetthez. Csak az év elején mutatkozott be, de a „Uncaged” globális sikert aratott. Szinte minden stílus néhány perc alatt elkelt, ami some sort of karcsú esztétikai és hihetetlen kényelmi tulajdonságok miatt nem meglepő. adidas cipo magyarország Most a kínálat visszatér egy téli kollekcióval, amely garantáltan ugyanolyan sikeres lesz. Ez a Multiple Black téma vezeti arizona utat, várhatóan minden kiskereskedőnél el fog fogyni.
Arizona idei kiadványhoz csatlakozva arizona Adidas Originals visszatért arizona Ozweego legújabb színével, amely ezúttal élénk neonzöld színárnyalatot kapott. A „Solar Natural / Core Black” színben érkező Ozweego változata fluoreszkáló hálós felsővel és tonális bőr csipkeketrec. Az nike trefoil logóját a nyelvre bélyegzik, míg a félig áttetsző csövek végigfutnak some sort of csipkeketrecen, és körbetekerik some sort of sarkát. Az oldalfalakon fekete háromcsíkos márkanév található, adidas ozweego cipo vékony bordó és fehér vonalakkal keretezve.

Késő óta több cipő csatlakozik az olimpiai csomaghoz, és úgy tűnik, hogy az adidas Drew Smith tűnik a legújabb sziluettnek, amelyet olimpiai ihletésű dizájnnal díszítettek ki. Arizona Adidas meghosszabbítja az olimpiai csomagját, és lefed egy maroknyi cipőt. rajongók által kedvelt sziluettek olyan különleges témával, mint az NMD és a ZX Décalage. Bár a játékokat nem ezen a nyáron fogják játszani, a cipők éppen ezért mindig különleges jelentéssel bírnak számukra, adidas stan smith noi cipo és nem árt, ha van egy klasszikus, szép színes iterációjú tornacipő is.

Az NMD és az UltraBOOST sikerével, nem is beszélve some sort of Yeezy-kről, nem lehet tagadni a piacon a vékony felszerelésű futósziluettek jelenlegi divatját. A fogyasztói igények leküzdése érdekében az Adidas lendületet adott ZX Flux termékcsaládjának ezzel az irányzattal, frissítéseket hajtogatva ADV Virtue modelljéhez. Itt egy új sziluettet látunk a haditengerészetben, amelynek mintás Primeknit felsőrésze lorrie. A saroknál lévő memóriahab puha, adidas zx flux noi cipo párnázott érzetet kölcsönöz a tornacipőnek, míg arizona aszimmetrikus fűzésű csúsztatható konstrukciója lekerekíti a cipő karcsú testét.
Logged
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: